Moikka!

ANNAIDAM VISUALS tarjoaa laadukasta valokuvausta, graafista suunnittelua ja kuvitusta, sosiaalisen median sisällöntuottoa ja konsultointia sekä verkkosivujen suunnittelua ja toteutusta. Toiminta-alueena on syyskuusta 2022 alkaen Göteborg, Ruotsi sekä koko Suomi.

Valokuvauspalveluihin kuuluvat kaikki aina profiili- ja CV-kuvauksista koko päivän hääkuvauksiin sekä yritysten henkilöstö- tai tapahtumakuvauksiin. Voit lukea lisää palveluistani täällä.

Potrettikuvaus
Valokuvaaja Anna Mäkinen
Kuva: Annika Niemi

Anna

ANNAIDAM VISUALSin takana on 27-vuotias valokuvaajayrittäjä Tampereelta. Olen harrastanut valokuvausta lapsesta asti ja vuonna 2019 loin siitä itselleni sivutyön. Valmistuin mediapalveluiden toteuttajaksi keväällä 2021 ja olen erikoistunut valokuvauksen lisäksi myös graafiseen suunnitteluun, kuvittamiseen, sosiaaliseen mediaan sekä verkkosivuihin. Muutan elo-syyskuussa 2022 Ruotsiin opiskelemaan, mutta palvelen asiakkaitani missä tahansa he ovatkaan.

Vapaa-ajallani lenkkeilen rescue-koirani Maisan kanssa, pelaan tietokonepelejä, käyn salilla, uppoudun käsitöihin, kuten kutomiseen ja virkkaamiseen, sekä harjoittelen filmivalokuvausta.

Lempikuvauksiani ovat tällä hetkellä pariskunta- ja newborn-kuvaukset! Kuvaan mielelläni mitä tahansa ja lähden innolla mukaan uusiin sekä erilaisiin projekteihin. Positiivisella fiiliksellä sekä innostuneella asenteella luodaan parhaat lopputulokset!

Henkilökohtainen portfolioni löytyy osoitteesta annamakinen.fi ja LinkedIn-profiiliini pääset tästä!

Ota yhteyttä